PACT®MED fototerapia

Kynsisieni vaivaa monia ja pitkät antibioottikuurit ovat elimistölle raskaita. Kynsisientä on hoidettu jo pitkään antibiootein, siinä kuitenkaan aina onnistumatta. Toisille antibiootit eivät ole sopineet tai muu lääkitys on estänyt lääkehoidon.

Tämä Sak­sassa kehi­tetty tehokas mene­telmä perustuu mit­ta­vaan tut­ki­mus­työhön ja satoihin tes­ti­tu­lok­siin. PACT® mene­tel­mällä sie­ni­so­lukko her­kis­te­tään PACT®MED lait­teen valolle joka tappaa bakteerit ja siten tuhoaa koko sie­ni­so­lukon. Lait­teessa käy­te­tään erittäin kapeaa infrapunavalon aal­lon­pi­tuutta jol­loin se saa­daan riittävän voimak­kaaksi ilman läm­pö­vai­ku­tusta. Tämä menetelmä on turvallinen, koska ainoastaan geeli ja valo koskettavat sienisolukkoa. Tästä hoidosta ei ole myöskään mitään riskiä diabeetikolle. Myöskään tekonivelet eivät estä hoitoa, koska valo ei lämmitä ja hoito annetaan vain kynnelle. 

Hoidon onnistumisen kannalta on erittäin tärkeää noudattaa seuraavia ohjeita: 

-Hoidon alussa kynnelle levitetään päivittäin Pact urea 40 voidetta ja peitetään laastarilla. Voide pehmentää kynttä ja tukee kynnen puhdistumista. Voidetta käytetään kaksi viikkoa. Lievissä tapauksissa pelkkä voidehoito saattaa riittää.

-2 viikon päästä alkavat laitehoidot. Hoito tehdään kolmesti ensimmäisen viikon aikana ja sen jälkeen laitehoitoa annetaan kerran kuukaudessa n. 3-12 kk, riippuen infektion vaikeudesta. Laitehoitojen välissä Pact urea 40 voidetta käytetään päivittäin, mutta ilman laastaria.

 

HOITOVAIHEET JA HINNAT

Pact Urea 40 kynsisienen hoitovoidepaketti     49e

Paketti sisältää voiteen, viilan ja laastaria

 

Laitehoitokerrat      

1-2 kynttä   35e
3-5 kynttä   45e
6-10 kynttä   55e
Jälkitarkastus   25e

 

TAI

                                                                                                       

Laitehoitopaketti     Laitehoitopaketin hoidot erikseen ostettuna
1-2 kynttä 159e (184e)
3-5 kynttä 189e (214e)
6-10 kynttä 209e (244e)

Hinta sisältää kolme laitehoitokertaa ensimmäisen viikon aikana, jälkitarkastuksen sekä jalkahoitolahjakortin. Jalkahoitolahjakortti on henkilökohtainen.

 

Laitehoitokerta ja jalkahoito

1-2 kynttä   80e
3-5 kynttä   90e
6-10 kynttä   100e