Kauneushoitola
Kauneushoitola Vivian

Palvelut

Hemmotteluhetkiä päivääsi

Kauneushoitola Vivian - hemmotteluhetkiä päivääsi

Kokonaisvaltaisia hoitoja, hemmottelua ja hyvinvointia Hämeenlinnan keskustassa.

Kauneushoitola Vivian on vuonna 2014 perustettu kauneudenhoitoalanyritys, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia kauneudenhoidon palveluita.

Kaikki asiakkaamme huomioidaan yksilöinä ja erilaiset hoidot pyritään räätälöimään mahdollisimman hyvin juuri sinulle sopiviksi. Hoitolassa on yksi asiakaspaikka, joten hoidon aikana ei ole muita asiakkaita, ellet valitse hoidoksi tuplahoitoa, jolloin olet paikalla kaverisi/läheisesi kanssa.

Jalkahoito

Edistää jalkojesi hyvinvointia

Jalkahoito on muutakin kuin pelkkää hemmottelua. Kun käyt hoidossa säännöllisesti, voit välttyä mahdollisilta jalkaongelmilta.

Jalkahoidossa jalat käydään läpi kokonaisvaltaisesti. Kovettumat poistetaan ja kynnet ohennetaan tarvittaessa. Kokonaisvaltaisen jalkahoidon viimeinen vaihe on rentouttava jalkahieronta.

Kauneushoitola Vivian

PACT

Kynsisienen hoitomenetelmä

Hoitolassa on myös käytössä kynsisienen hoitoon kehitetty PACT®MED Fototerapialaite. Tämä Saksassa kehitetty tehokas menetelmä perustuu mittavaan tutkimustyöhön ja satoihin testituloksiin. PACT® menetelmällä sienisolukko herkistetään PACT®MED laitteen valolle joka tappaa bakteerit ja siten tuhoaa koko sienisolukon. Laitteessa käytetään erittäin kapeaa valon aallonpituutta jolloin se saadaan riittävän voimakkaaksi ilman lämpövaikutusta.

Kauneushoitola Vivian

Pigmentointi

Pigmentoinnin ammattilainen palveluksessasi

Koneellisella kulmakarvojen sekä eyelinerien pigmentoinnilla, saat kasvoillesi kestävää kauneutta. Pigmentoinnissa käytämme turvallisia väripigmenttejä, joissa ei ole vaaraa, että kulmat tai lainerit muuttuisivat ajan myötä punaisiksi.

Kestopigmentointi luo puolipysyvän pigmentoinnin jolla saavutetaan toiveiden mukaisesti joko voimakkaat tai hyvin luonnolliset kulmat ilman mustia viivoja tai palkkeja. Ennen pigmentointia kulmat piirretään iholle, jotta näet lopullisen muodon etukäteen.

Kauneushoitola Vivian

Sokerointi

Poistaa ihokarvasi hellävaraisesti mutta tehokkaasti

Mistä on kyse? Sokeroinnilla tarkoitetaan ihokarvojen ja kuolleen ihosolukon poistamista hellävaraisesti sokerin avulla.

Sokeri on puhdas luonnontuote, joka ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Lapinniemen Helmen valikoimassa on myös sitruunahapottomia sokereita.

Kauneushoitola Vivian

Kynnet & Ripset

Huoliteltu ilme ripsien kestotaivutuksella ja kynsien kestolakkauksella

Ovatko ripsesi suorat, mutta kaipaisit niihin kaarevuutta? Varaa aika ripsien kestotaivutukseen! Käytämme Lilly Nails Lash Lift -sarjaa.

Entä haluaisitko huolitellut kynnet lakkauksella, joka pysyy hyvänä huomattavasti pidempään kuin tavallinen kynsilakka? Kokeile kestolakkausta. Käytämme Lilly Nails -sarjaa.

Kauneushoitola Vivian